Specielle events på kattehjemmet

Stemmeret ved generalforsamlinger

Du støtter de dejlige hjemløse katte

VÆLG DIN STØTTE OG BLIV MEDLEM

- Et simpelt medlemskab hvor du bare får lov til at hjælpe katte i nød!


1# Vælg først det beløb du vil støtte med hver måned.

2# Klik på Abonner knappen, hvor du derefter vil blive sendt videre til siden PayPal, hvor du skal oprette dig som bruger.

3# Ved medlemskab samtykker du til persondatapolitikken omtalt under Information om medlemskab og din støtte.




STØT MED ET ENKELT BELØB




HVAD STØTTER JEG EGENTLIG?

Du er med til at støtte kattehjemmets daglige drift, til speciel mad, husleje, løn til vores bestyrer, kørsel ved transport af katte m.m. men også vores førsteprioritet dyrlægeregninger, da vores vigtigste opgave er at hjælpe og redde de katte vi har med at gøre. Dit medlemskab og din støtte er virkelig vigtig, da vi ikke får offentlig støtte, og derfor kun lever af privates og virksomheders donationer.

Bedste miauuuh fra de tossede kattefolk i Karla ❤

INFORMATION OM MEDLEMSKAB OG DIN STØTTE

Persondatapolitik hos Karla Kattehjem
Ved registreringen indsamler vi dit navn og din e-mailadresse for at kunne administrere dit medlemskab hos os, herunder sende dig en indkaldelse til generalforsamling, hvor du har mulighed for at få indflydelse på foreningens arbejde. Dine persondata gives ikke videre til nogen tredje part, medmindre dette kræves af myndigheder. Du har ret til at trække dit samtykke til databehandlingen tilbage og til få slettet dine data hos os - i så fald ophæves medlemskabet, da vi ikke længere kan administrere det. Du har også ret til at få oplyst og rettet dine data hos os. Henvendelse om oplysning, ændring og sletning af data samt tilbagetrækning af samtykke skal stiles til foreningen Karla Kattehjem via info@karlakattehjem.dk. Ønsker du at klage over vores behandling af dine data, hører vi gerne fra dig. Du har mulighed for at påklage vores behandling af dine data til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Persondatapolitik hos PayPal
Når du betaler for dit medlemskab via Paypal, samtykker du til PayPals persondatapolitik. Henvendelser angående PayPals databehandling skal stiles til Paypal. Deres persondatavilkår kan læses her: https://www.paypal.com/dk/webapps/mpp/ua/privacy-full?locale.x=da_DK

Vi er registreret!
Når du støtter via MobilePay: 16172 eller konto: regnr. 9889 kontonr. 237005 så går din hjælp til materialer til kattehjemmet, dyrlægeregninger og andre nødvendige udgifter.

Kattehjemmet er registreret hos Indsamlingsnævnet.

Hvis du ønsker at klage over vores indsamlinger, kan du klage til Indsamlingsnævnet. Du kan læse mere om hvordan du klager på nævnets hjemmeside http://indsamlingsnaevnet.dk/da/Information/til_klager.aspx

Du er også meget velkommen til at skrive direkte til os, så vi kan finde ud af om der er tale om en misforståelse eller en fejl vi skal have rettet op på.

Se også mere under fanen INFORMATION