Info om det akutte kattehjem

INFO OM DET AKUTTE KATTEHJEM

DET AKUTTE KATTEHJEM

Det vigtigste i det akutte kattehjem er, at alle katte trives og får den bedste behandling. De vil senere blive formidlet videre til det hjem, som er det match vi mener er bedst for både den enkelte kat og familien.

Alle katte på hjemmet bliver neutraliseret, bliver tjekket for katte-aids-og leukæmi, vaccineret m.m. Vi søger altid gårde og landsteder til de katte, som ikke egner sig til en familie, men blot skal ud og nyde friheden. Du kan se de katte vi søger hjem til her:www.karlakattehjem.dk/adoptionGODKENDELSE SOM KATTEHJEM

DONATION

Når du støtter via MobilePay: 16172 eller konto: regnr. 9889 kontonr. 237005 så går din hjælp til materialer til kattehjemmet, dyrlægeregninger og andre nødvendige udgifter.

Kattehjemmet er registreret hos Indsamlingsnævnet.

Hvis du ønsker at klage over vores indsamlinger, kan du klage til Indsamlingsnævnet. Du kan læse mere om hvordan du klager på nævnets hjemmeside http://indsamlingsnaevnet.dk/da/Information/til_klager.aspx

Du er også meget velkommen til at skrive direkte til os, så vi kan finde ud af om der er tale om en misforståelse eller en fejl vi skal have rettet op på.

TILLADELSER & VEDTÆGTER

Det er vigtigt for os, at vi gør det helt rigtigt, og derfor kan I løbende se diverse tilladelser på nedenstående links!

• TILLADELSE TIL AT INDSAMLE VIA INDSAMLINGSNÆVNET – KLIK HER FOR AT SE DOKUMENT

• KLIK HER FOR AT SE VORES VEDTÆGTER

BESTYRELSEN

KASPER MARTLEVBESTYRER & FORMAND

JANNIE SOLAASNÆSTFORMAND

THOMAS KYLMANNØKONOMIANSVARLIG

CHRISTINA JENSENSEKRETÆR

ANDRE TILKNYTTET TIL KATTEHJEMMET

STINA ELMELUNDDYRLÆGE