INFO OM DET AKUTTE KATTEHJEM

DET AKUTTE KATTEHJEM

Det vigtigste i det akutte kattehjem er, at alle katte trives og får den bedste behandling. De vil senere blive formidlet videre til enten et blivende hjem eller i pleje hos en egnet familie.

GODKENDELSE SOM KATTEHJEM

Der formidles ingen katte, da kattehjemmet først skal godkendes af Fødevarestyrelsen. Udover det skal Dyreværnsloven overholdes og jeg får god viden via kursus af Michelle Garnier - katteekspert.

NEUTRALISERING

Alle katte på hjemmet bliver neutraliseret, får tjekket for katte-aids-og leukæmi, bliver vaccineret m.m.

TILKNYTTET DYRLÆGE

Der er nu indgået et godt samarbejde med Dit Dyr - Din Dyrlæge v/ Christina Gulløv, som er en super dygtig dyrlæge tæt på kattehjemmet. De får den bedste behandling og alle katte bliver respekteret på bedste måde.

TILLADELSER

Det er vigtigt for os, at vi gøre det helt rigtigt, og derfor kan I løbende se diverse tilladelser på nedenstående links!

ALLIANCEN KARLA

Alliancen Karla har stiftet dette kattehjem, og du kan læse mere om registreringer og vedtægter på: www.karla.life/info

Karla er en ledelsestyret forening, som vil sige der ikke vil blive afholdt generalforsamlinger, men for at imødekomme de mennesker, der vælger at støtte med et fast beløb på 50 kr. hver måned vil der blive afholdt dialogmøder på kattehjemmet. Disse støtter vil få information via mail, når møderne afholdes. Hvis man ikke får mulighed for, at møde op, vil der blive sendt et referat til alle, der har valgt at støtte fast hver måned, via mail.

DONATION

Når du støtter via MobilePay: 16172 eller konto: regnr. 9889 kontonr. 237005 så går din hjælp til materialer til kattehjemmet, dyrlægeregninger og andre nødvendige udgifter.

Kattehjemmet er registreret hos Indsamlingsnævnet via den ledelsesstyret forening Karla, som vi kalder for en alliance.

FRIVILLIGE

På kattehjemmet arbejder vi alle frivilligt og de fleste af os har også fuldtidsjob ved siden. Har du selv lyst til at give en hånd, så kontakt os på telefon 30301202 eller på mail: info@karlakattehjem.dk

KASPER MARTLEV • BESTYRER

CHRISTINA GULLØV • DYRLÆGE

SISSE • RENGØRING OG PLEJE

Billede og mere info kommer snart!

BIBI OLSEN • RENGØRING OG PLEJE

DORTE N. OLSEN • RENGØRING OG PLEJE