En historie om at starte et kattehjem

Et eventyr af Kasper Karla

KAPITEL 1 - DET STORMFULDE KATTEHJEM
Det hele startede da jeg fandt ud der var mange hjælpeløse og herreløse katte i Odsherred, hvor jeg boede. Så jeg fik hurtigt doneret en brugt ladcykel og cyklede rundt for at varme og fodre kattene. Det var meget svært at holde styr på alle de katte, men også at holde styr på cyklen. På grund af de mange bakker og skæve veje lå jeg ofte ude på en mark med flamingokasser, halm og foder til katten. Jeg kæmpede mig igennem storm og regn for at kunne nå at fodre og varme dem alle. Der var alt for mange til at jeg kunne det. Men kort tid efter måtte jeg indse, at vi havde brug for en base her i Odsherred til alle de mange hjemløse katte. Dagene gik og jeg brugte al min fritid på at skabe et lille kattehjem i den ene længe af huset. Jeg husker tydeligt, da vi første gang tog imod nogle vildtlevende store killinger, der hørte til på en gård. Jeg husker tydeligt, hvordan menneskerne var. Hvor onde de var. En TV mand og jeg blev truet af en mand, da han både ville skyde killingerne og manden fra TV og jeg. 
Det var en skræmmende start. Men ikke nok med det var der en del modstand på de sociale medier. "Han tager pengene til sig selv", "Kattene trives ikke hos ham" og andre usandheder blev spredt om min person. 
Det var en hård start, men jeg fik bygget det op, da intet kunne stoppe mig. Det her handlede om liv og det var så vigtigt at holde fast i, at jeg kun gjorde det for kattenes skyld. De katte som ingen andre dengang ville hjælpe. De katte som blev mishandlet, kasseret, vurderet til at blive aflivet fordi de var bange. Alle dem der bare havde brug for min hjælp. Vores hjælp.
Jeg fandt hurtigt ud af, at mange mennesker begyndte at følge min kamp og opstarten af det nye kattehjem. Men jeg fandt også ud af, der var mange øjne i nakken på mig, som ville diktere hvordan jeg skulle gøre det. 
Jeg viste dem alle åbenhed og fortalte alt det jeg kunne nå. Det var en mærkelig tid, men jeg lærte at kæmpe for dem jeg holder mest af. Det var kattene der gav mig styrken til at fortsætte...

NÆSTE KAPITEL KOMMER NÅR DER ER INDSAMLET 10.000 KRONER FRA DEN 13. FEBRUAR PÅ MOBILEPAY 30525 SOM ER KØB OG START AF NYT KATTEHJEM PÅ FYN

BESTIL TID FOR BESØG!

Mail info@karlakattehjem.dk eller sms 30301202

Har du brug for hjælp til en kat kontakt på mail info@karlakattehjem.dk med oplysninger om hvor katten eller kattene er.

Bedste hilsner Karla Kattehjem