STØT MED 50 KR OM MÅNEDEN

STØT DE HERRELØSE KATTE HVER MÅNED OG VÆRE MED TIL AT PRÆGE KATTEHJEMMET

Nu har du mulighed for at støtte det lille akutte kattehjem hver måned. Dit bidrag går bl.a. til dyrlægeregninger, som bl.a. er neutralisering og blodprøver ved tjek af katte-aids og leukæmi m.m.
Udover det så vil dit bidrag også gå til ekstra forplejning, træpiller (der bruges i stedet for kattegrus), vedligeholdelse og udbygning af kattehjemmet m.m.

Hvis du har spørgsmål til den faste støtte kan du skrive til os på sms 30301202 eller via mail: info@karlakattehjem.dk

Vi skal gøre opmærksom på, at foreningen Karla Kattehjem er en ledelsesstyret forening, som ikke afholder en årlig generalforsamling. For at imødekomme dig, som fast støtter hver måned, vil vi afholde et dialogmøde mere end én gang om året - for at imødekomme dine krav og ideer til det bedste kattehjem. Hvis du ikke har mulighed for at møde op, da mødet afholdes på kattehjemmet i Højby, så vil du modtage via mail et referat af møderne.

De bedste kattehilsner

Kasper Martlev • Stifter af Karla Kattehjem

HVORDAN BETALER JEG HVER MÅNED?

Så vi undgår at bruge penge på et smart system, så skal du bruge den gammeldags måde. Du laver en fast overførsel, som trækker de 50 kr. hver måned til følgende konto: regnr. 9889 kontonr. 237005 - Skriv din mail adresse som tekst ved overførslen.

Hvis du vil opsige din faste støtte skal du blot slette denne automatiske kontant-overførsel og sende en mail med besked om dette til info@karlakattehjem.dk

TILMELD OG STØT KATTENE